ادویه پلویی ایرانی
ادویهها مزهدهندههایی برای پخت و پز هستند. ادویه پلویی ایرانی از ترکیب انواع ادویه های پر عطر تهیه می شود . از ادویه پلویی می توان در برنج ساده آبکش یا پلوهای مخلوط استفاده نمود. ادویه پلویی گرم است و اگر روی برنج بعد از آبکش کردن ریخته شده و به همراه برنج دم بکشد طبع سرد برنج را معتدل خواهد نمود.
در هر کشور و هر فرهنگی , ادویه های گوناگونی به کار برده میشه و هر غذایی هم ادویه خاص خودش رو داره که با استفاده از ادویه ها , اون غذا طعمی خاص و مخصوص به خودش میگیره و برای همینه که میشه تفاوت غذاهای ایرانی با هندی یا آفریقایی رو فهمید . از طرفی ادویه جات خاصیت دارویی هم دارن و بیشتر اونها مواد اولیه طب سنتی – گیاهی به شمار میرن و در واقع در زمان های قدیم ادویه جات دارو بودن و بعد به مرور با رشد داروهای شیمیایی کنار گذاشته شدن . در ایران و برای درست کردن غذاهای خاص ایرانی ادویه های خاصی به کار میره که ترکیب اونها میتونه مزه اصلی و سنتی این غذاها رو آشکار کنه .
ترکیبات ادویه پلویی ایرانی:
تخم گشنیز، زیره، جوز هندی، میخک، دارچین، زنجبیل…
(ادویهجات از بهترین گیاهان و خالص تهیه شده اند.)
گیاهان دارویی نمازی از سالها پیش فعالیت خود را بصورت کاملاً سنتی در زمینه ادویهجات آغاز کرد ، و در حال حاضر در زمینه انواع ادویه جات و چاشنیها ، انواع حبوبات و غلات ، خشکبار و سبزیجات خشک ، گیاهان دارویی و… به صورت کاملا پیشرفته و جهانی فعالیت دارد.
این موارد در کنار فروش بالای محصولات این برند، آن را به انتخابی مناسب برای مصرف کنندگان تبدیل کرده است.
شما با خرید از گیاهان دارویی نمازی از مزیای زیر برخوردار میشوید:
✨۳ روز ضمانت مرجوعی محصولات?
? هدیه ویژه برای سفارشات بالا?
?ارسال رایگان محصولات برای سفارشات بالا?
?مشاوره رایگان بابت کاربرد گیاهان دارویی و طب سنتی?
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.